Partijbureau directeur Henk van Rhee maakt overstap naar Heil des Volks

Mysterieus 1 eo  jongdg 06 versie nieuw 2maandag 20 augustus 2007 10:00

Henk van Rhee vertrekt als directeur van het partijbureau van de ChristenUnie. Hij is benoemd tot algemeen directeur van de Stichting Tot Heil des Volks in Amsterdam.Van Rhee was de afgelopen vier jaar de man achter de opbouw van de partijorganisatie van de ChristenUnie en de succesvolle verkiezingscampagne van 2006.

Bij Tot Heil des Volks gaat hij zich richten op de ontwikkeling van de christelijk-sociale praktijk. “De inzet van de ChristenUnie voor een barmhartige christelijk-sociale politiek bindt mij aan de partij. Het is nu een goed moment om de overstap te maken naar de christelijk-sociale praktijk”, zo verwoordt Van Rhee zijn motivatie.

Het Heil des Volks is een meer dan 150 jaar oude organisatie met wortels in christelijke opwekkingsbeweging van Het Reveil van tweede helft negentiende eeuw. Meer info over de organisatie is te vinden op www.totheildesvolks.nl

Henk van Rhee is jurist en werkte eerder als hoofdredacteur actualiteiten bij de EO, directeur Communicatie bij het ministerie van Justitie en had jarenlang een eigen adviespraktijk voor communicatie-advies en interim-management.


In het Reformatorisch Dagblad verscheen maandag een artikel over het vertrek van Van Rhee.

Labels
Partij

« Terug

Reacties op 'Partijbureau directeur Henk van Rhee maakt overstap naar Heil des Volks'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2007 > augustus

Geen berichten gevonden