Gert-Jan Segers nieuwe directeur WI ChristenUnie

algemenetopbanner08-12-2007 10:46 08-12-2007 10:46

Drs. Gert-Jan Segers (38) wordt de nieuwe directeur van de Groen van Prinsterer Stichting, het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie. De benoeming zal ingaan op 1 juni 2008, aangezien Segers dit seizoen in de Verenigde Staten verblijft voor een studie aan Johns Hopkins University in Washington DC.

Reformatorisch Dagblad/Sjaak Verboom

Gert-Jan Segers studeerde politieke wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Leiden en werkte vervolgens als beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van de RPF en als verslaggever voor de EO Radio 1. Van 2000 tot 2007 woonde hij in Cairo en werkte hij als zendingswerker van de GZB aan een christelijk studie-en toerustingscentrum. Gert-Jan Segers is columnist voor het Nederlands Dagblad en publiceert binnenkort een tweede roman.

Gert-Jan Segers studeert momenteel aan Johns Hopkins’en doet een master International Public Policy, met een specialisatie in Midden-Oosten en Islam. Bij zijn terugkomst in Nederland hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan het debat over religie in de publieke samenleving.

Het Curatorium van de Groen van Prinsterer Stichting is verheugd de directeursvacature opnieuw te kunnen invullen. Tot 1 juni zal Roel Kuiper, die thans waarnemend directeur is, de functie parttime blijven vervullen.

Labels

« Terug

Nieuwsarchief > 2007 > december

Geen berichten gevonden