Arie Slob levert praktische bijdrage met Walk4Water

ArieSlob_Walk4Water200711-03-2008 16:32 11-03-2008 16:32

Wereldwijd sterven 200 kinderen per uur door een gebrek aan schoon drinkwater. Zaterdag 29 maart kun je er iets aan doen door mee met lopen met Walk4Water, de sponsorloop op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Eén van de deelnemers is Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie. "Net als vorig jaar doe ik ook dit jaar weer mee met Walk4Water. Met Walk4Water kan ik een praktische bijdrage leveren en daarom doe ik mee."

"Voor ons is schoon water uit de kraan zo vanzelfsprekend. In veel landen sterven dagelijks nog steeds mensen door een gebrek aan schoon drinkwater. Gelukkig kunnen we wel degelijk iets doen aan dit probleem", stelt de fractievoorzitter. Dat kan door de zijn deelname te sponsoren of het project Walk4Water zelf te steunen. Ga naar www.walk4water.nl en geefje steun vandaag nog.

Loop zelf met een jerrycan water
Je kunt natuurlijk ook zelf meelopen. Tijdens de loop draag je, net als in Afrika, een jerrycan met water. Zo ervaar je zelf hoe zwaar het is om kilometers te moeten lopen voor water. Uiteraard laat jij je voor deze prestatie sponsoren. Het geld dat je inzamelt gaat naar een water- en sanitatieproject in Uganda. Voor nog geen 50 euro geef je een kind in Uganda al toegang tot schoon drinkwater en een toilet. Jouw bijdrage maakt dus echt een verschil!

Bij Walk4Water kun je kiezen uit:

  • Hardlopen: 15 kilometer
  • Wandelen of Nordic Walking: 10 of 28,5 kilometer

Inschrijven
Schrijf je nu in voor Walk4Water via www.walk4water.nl. Op de website vind je ook diverse handige materialen om je sponsors te werven. Je kunt ook als groep meedoen. Maak er samen met je vrienden, familie, vereniging, collega's of gemeenteleden een leuke dag van! Na de loop is er ook nog een gezellig en boordevol programma. Met leuke workshops, muziek, en (h)eerlijk eten. Walk4Water wordt georganiseerd door ZOA-Vluchtelingenzorg.

Labels
Arie Slob
Tweede Kamer

« Terug

Reacties op 'Arie Slob levert praktische bijdrage met Walk4Water'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > maart

Geen berichten gevonden