Aris Leijendekker nieuw raadslid in Heerenveen

Heereveen_exraadslid_jan_boven_web17-03-2008 09:14 17-03-2008 09:14

Per 1 mei wordt Aris Leijendekker uit Tjalleberd raadslid voor de ChristenUnie in Heerenveen. Hij volgt Jan Boven op die op dezelfde datum zijn raadslidmaatschap beëindigt. De ChristenUnie heeft sinds de raadsverkiezingen in 2006 twee zetels in de gemeenteraad van Heerenveen. Boven had twee jaar geleden al willen vertrekken, maar bleef zitten zolang er nog geen invulling van de tweede zetel was. Nu opvolger Leijendekker er is, maakt hij graag plaats.

Tryntsje Dijkstra volgde Jan Boven in 2006 op als fractievoorzitter en kijkt in dankbaarheid terug op de goede samenwerking. "Jan heeft mij en anderen binnen de fractie de ruimte gegeven. We konden profiteren van zijn ervaring. Dat waardeer ik zeer in hem", zegt Dijkstra.
Jan Boven begon zijn politieke werk in Heerenveen als lid van de commissie ROM (Ruimtelijke Ordening en Milieu). In 2002 volgde hij Tineke Huizinga op als raadslid. Boven blijft de fractie ondersteunen als lid van de steunfractie.

Aris Leijendekker is 43 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Hij werkt als bedrijfsmanager voor Caparis in Drachten. Deze geboren Heerenvener draait al enkele jaren mee als lid van de steunfractie.


(Op de foto: Jan Boven)

Labels
In het land

« Terug

Reacties op 'Aris Leijendekker nieuw raadslid in Heerenveen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > maart

Geen berichten gevonden