Kandidaat-voorzitter PerspectieF bekend

Ijmert nieuwe perspectief voorzitter15-04-2008 10:22 15-04-2008 10:22

IJmert Muilwijk is door het bestuur van PerspectieF, ChristenUnie-jongeren voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap. De huidige voorzitter Rogier Havelaar neemt op de algemene ledenvergadering van 31 mei 2008 na ruim 2,5 jaar afscheid. Tijdens deze ledenvergadering zullen de leden zich uitspreken over de kandidatuur van IJmert.

Een, speciaal aangestelde selectiecommissie, bestaande uit  Ingrid Nagel (Thatcher en Alderink), Egbert Schuurman (ChristenUnie Fractievoorzitter Eerste Kamer) en Peter de Kluijver (oud-bestuurslid PerspectieF), heeft het bestuur geadviseerd Muilwijk voor te dragen als kandidaat. De commissie is er van overtuigd dat Muilwijk de ideale kandidaat is.

Muilwijk (23) is opgetogen over deze uitslag. “Ik ben blij te horen dat het bestuur vertrouwen in mij stelt. De beslissing ligt nu bij de leden.” Muilwijk studeert aan de Universiteit van Utrecht een onderzoeksmaster Sustainable Development Als aspirant-voorzitter wil hij zich vooral richten op de groei van de vereniging en op actieve maatschappelijke en politieke betrokkenheid van leden. Zijn politieke speerpunten zijn duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en onderwijs. Tot op heden was Muilwijk actief binnen de danktank van PerspectieF, als politiek commissaris Economie.


Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
CV_IJmert_Muilwijk41,2 kBapplication/pdfdownload
Labels
Partij

« Terug

Reacties op 'Kandidaat-voorzitter PerspectieF bekend'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > april

Geen berichten gevonden