Overijsselse Kamerleden debatteren over hun provincie

Bord Overijssel11-06-2008 08:00 11-06-2008 08:00

Drie Overijsselse leden van de Tweede Kamer gaan vrijdag 13 juni met elkaar in debat in het Zwolse provinciehuis. Tijdens de eerste editie van ‘De Tweede Kamer van Overijssel' gaan Esmé Wiegman (ChristenUnie), Eddy van Hijum (CDA) en Han ten Broeke (VVD) aan de hand van stellingen discussiëren over de infrastructuur in Overijssel, de (on)mogelijkheden die Europa deze provincie biedt en of het eigenlijk niet veel te goed gaat in Overijssel.

Tijdens ‘De Tweede Kamer van Overijssel' wordt er een uur gedebatteerd over drie stellingen. De drie Kamerleden spreken met elkaar én het publiek over de stellingen:

- Overijssel staat vast in 2020;
- Europa doet Overijssel de das om;
- Het gaat veel te goed met Overijssel.

Voor deze ontmoeting wordt een groot aantal relaties uitgenodigd uit het politieke, bestuurlijke en maatschappelijke circuit in Overijssel. Het debat vindt plaats in zaal De Brink in het provinciehuis aan de Luttenbergstraat 2 te Zwolle. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Het debat gaat om 14.30 uur van start en zal een uur duren. Daarna is er ruimschoots gelegenheid om onder het genot van een drankje verder te discussiëren.

 

Labels
Esmé Wiegman
In het land
Tweede Kamer

« Terug

Reacties op 'Overijsselse Kamerleden debatteren over hun provincie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > juni

Geen berichten gevonden