Thijs van Daalen voorgedragen als wethouder in Houten

Thijs_van_Daalen10-10-2008 10:19 10-10-2008 10:19

De fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad van Houten heeft de heer Thijs van Daalen voorgedragen als kandidaat-wethouder in de vacature die Wouter de Jong heeft achtergelaten. Van Daalen was de eerste landelijke voorzitter van de ChristenUnie. De Jong is benoemd als Gedeputeerde in de Provincie Utrecht. Van Daalen (58) zelf was acht jaar lid van de Provinciale Staten van Flevoland op de portefeuilles Water, Milieu, Verkeer en Vervoer.

Ook was hij voorzitter van de Commissie Samenleving. Tot januari 2008 was Thijs van Daalen wethouder in Zeewolde met als portefeuilles WMO, Sociale Zaken, Volksgezondheid en Jeugd, Jongeren en Ouderenbeleid. Daarnaast actief als Bestuurslid van een aantal intergemeentelijke organen, zoals de GGD en een Intergemeentelijke Sociale Dienst.

Binnen de ChristenUnie is Thijs van Daalen bekend als de eerste landelijke voorzitter van de ChristenUnie, toen deze partij ontstond uit een samenvoeging van RPF en GPV. De fractie van de ChristenUnie in Houten is dan ook zeer verheugd dat Thijs van Daalen zijn ruime ervaring wil inzetten voor de gemeente Houten.

 

Labels
In het land

« Terug

Reacties op 'Thijs van Daalen voorgedragen als wethouder in Houten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > oktober

Geen berichten gevonden