ChristenUnie Limburg op bezoek bij ChristenUnie Barneveld

ChristenUnie Limburg bezoekt Barneveld3 headerzaterdag 23 mei 2009 20:29

Op zaterdag jl zijn werkgroepen uit vier verschillende delen van de Limburg op collegiaal werkbezoek geweest bij de fractie van de ChristenUnie Barneveld.

In Roermond, Vemlo, Maastricht en de Mijnstreek proberen CU werkgroepen zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen. In Venlo zullen in november 2009 al verkiezingen plaats vinden.

Ter voorbereiding is ’s ochtends gesproken over verkiezingsprogramma’s, het voeren van campagne, het opbouwen van contacten met de samenlevingen het beheren van een website.

’s Middags is met name aandacht geweest voor de invulling van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Zowel Eerste Kamerlid Roel Kuiper als wethouder Leen Verweij hebben hun inbreng geleverd in het middagprogramma.

De ontmoeting is als zeer waardevol ervaren. Ondanks de verschillen was er sprake van een grote mate van herkenning over en weer.


Leen Verweij vertelt over zijn ervaringen bij de invoering van de WMOHeimen Schuring vertelt over de accenten die de fractie heeft gelegd bij de invoering van de WMO

Labels
Barneveld
Fractie
In het land

« Terug

Nieuwsarchief > 2009 > mei