Extra fellowsprogramma wegens succes

Egbert_Schuurman_2008donderdag 06 augustus 2009 09:02

Januari 2009 begonnen 17 jongeren aan een speciaal talentenprogramma van het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie. Vanwege grote belangstelling voor het eerste programma zal al in september een extra ronde starten. Daarvoor zijn inmiddels 12 deelnemers geselecteerd. De aftrap van het extra programma zal plaats vinden in het gebouw van de Eerste Kamer met een causerie van senator Prof. Egbert Schuurman over christelijke politiek.

Alle deelnemers aan het talentenprogramma worden 'Fellow van het WI' . De fellows komen een jaar lang maandelijks bij elkaar om te spreken over christelijke sociale politiek. Ze discussiëren met en over belangrijke auteurs en denkers binnen de ChristenUnie. Elke deelnemer schrijft bovendien een essay, waarvan de beste zal worden gepubliceerd in DenkWijzer.
 
Het eerste fellowsprogramma duurt nog tot december. Het extra programma loopt tot de zomer van 2010. In januari start het reguliere fellowsprogramma van 2010, waarvoor men binnenkort kan solliciteren.

Het fellowsprogramma wordt georganiseerd i.s.m. PerspectieF, ChristenUnie-jongeren en de ChristenUnie Kaderschool.

 

Labels
Mensen
Opleidingscentrum
Partij
Wetenschappelijk Instituut

« Terug

Reacties op 'Extra fellowsprogramma wegens succes'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2009 > augustus