Personele veranderingen bij het WI

18-10-2005 15:29 18-10-2005 15:29

Het Wetenschappelijk Instituut staat voor grote veranderingen. Dit heeft alles te maken met het vertrek van twee collega's.
 
Erik van Dijk is per 1 september vertrokken naar het partijbureau van de ChristenUnie, een paar kamertjes verderop. Hij werkt daar bij de afdeling Service en Ontwikkeling en houdt zich ondermeer bezig met het adviseren van raads- en statenleden. Tot en met december zal Erik nog wel de eindredactie van Denkwijzer verzorgen. Erik werkte vanaf december 2000 voor het wetenschappelijk instituut.
 
Ook Cors Visser vertrekt bij het WI. Cors is per 1 november aangesteld als directeur van het christelijk studiecentrum ICS (www.icsnet.nl). In november en december zal Cors nog een dag bij het WI zijn om een aantal zaken af te ronden, zoals het congres Over de schutting. Cors werkte sinds september 2001 bij het WI.
 
Momenteel loopt de procedure voor directeur en een wetenschappelijk medewerker.
 
Er vertrekken niet alleen mensen bij het WI, er komt ook iemand bij. Dinie Aalbers werkt per 1 september voor 12 uur als management assistente voor het WI. In het afgelopen jaar deed zij als vrijwilliger enkele administratieve taken. Hieronder stelt Dinie zich voor.
 
Foto Dinie AalbersPer 1 september ben ik, Dinie Aalbers, in dienst als managementassistent bij het wetenschappelijk instituut (WI). Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Hoogland; een mooi groen dorp aan de noordkant van Amersfoort. Mijn werkervaring ligt vooral op administratief/financieel gebied.
Na een lange weg van ziekte, herstel en reïntegratie kwam ik vorig jaar oktober terecht bij het WI als vrijwilliger voor administratieve ondersteuning. Daar kon ik Erik van Dijk en Cors Visser het een en ander uit handen nemen, zodat zij meer toe kwamen aan het inhoudelijke werk. Ook heb ik enkele maanden een collega van het partijbureau vervangen vanwege ziekte.
Ondertussen werd steeds duidelijker dat assistentie op het WI echt nodig is; waarop het Curatorium mij een baan als managementassistent aanbood voor 12 uur per week. Ik ben hier heel blij mee: het is een leuke, afwisselende job. Het is ook boeiend om steeds meer betrokken te raken bij de vele facetten van het politieke werk van de ChristenUnie. Wel heel jammer dat Erik en Cors weg gaan. Maar wie weet krijg ik bijna net zulke leuke collega’s terug!
 
Labels

« Terug

Reacties op 'Personele veranderingen bij het WI'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2005 > oktober

Geen berichten gevonden