ChristenUnie in de media: 17-12 t/m 23-12

indemedia-bannervrijdag 23 december 2011 13:02

In dit artikel bieden wij wekelijks een kort overzicht van relevante media-optredens, nieuwsberichten en interviews die over de ChristenUnie en onze landelijke politici gaan.

Dit is het laatste overzicht in 2011. Vanaf begin 2012 zal er wekelijks weer een overzicht geplaatst worden.

23-12 Cynthia Ortega in het ND over het belang van de inzet van vrijwilligers bij schuldhulpverlening (www.nd.nl). Zie hier een video van de presentatie.

23-12 Serious request heeft al bijna 2 miljoen euro binnengehaald voor het Rode Kruis. Vanmiddag zal Joel Voordewind aanwezig zijn om een bijdrage te doen namens de Tweede Kamer. Ook zal hij een nummer spelen met een speciale '' Kamerband''.
(www.nu.nl)

Zie hier het optreden:

  

  

22-12 Carola Schouten staat in de Spits met een groot interview nadat zij verkozen is tot politiek talent van het jaar. (Pagina 9)(www.spits.nl)

22-12 De Tweede Kamer vestigt vandaag, op de laatste dag voor het kerstreces, twee records. Nog nooit hebben de fracties in de Kamer zo veel moties ingediend als dit jaar. Ruwweg een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Arie Slob geeft een reactie. (www.Trouw.nl)

21-12 Ook de ChristenUnie is voor het aflossen van Hypotheekschulden. (www.nos.nl)

20-12 Arie Slob over de aanrijding van de vrachtwagen met de kerstkalkoenen. ''De volgende keer kunnen het ook mensen zijn'' (www.transport-online.nl)

18-12 Carola Schouten verkozen tot politiek talent van het jaar. Hier een artikel van de Telegraaf. (www.telegraaf.nl)

Labels
In de media

« Terug

Nieuwsarchief > 2011 > december

Geen berichten gevonden