Slob: crisis nu aanpakken en verkiezingsdatum vaststellen

Arie Slob 201221-04-2012 16:52 21-04-2012 16:52

ChristenUnie-leider Arie Slob reageert op het mislukken van de Catshuis-onderhandelingen: "Beschamend dat na bijna twee maanden overleg de partijen er niet in zijn geslaagd om de huidige crisis het hoofd te bieden."

Slob: "Ik begrijp van de premier dat de crisisaanpak zo goed als klaar was. Die informatie moet nu naar de Kamer om te komen tot een brede crisisaanpak. Wij hebben onze keuzes daarvoor inmiddels gemaakt. Ook zullen we nu een verkiezingsdatum moeten vaststellen. Burgers die nu hun baan kwijt raken, hun huis niet verkocht krijgen en hun zorgkosten zien toenemen mogen van de politiek verwachten dat men nu de crisis aanpakt. Er rust een grote verantwoordelijkheid op alle politici om nu in het landsbelang te handelen."

Labels
Arie Slob
Fractie
Tweede Kamer

« Terug

Reacties op 'Slob: crisis nu aanpakken en verkiezingsdatum vaststellen'

Martijn
Geplaatst op: 22-04-2012 00:54
Brouwer, M. (Martijn) [103210]
Gemengde gevoelens bij de val van het kabinet. In ieder geval is het belangrijk dat het landsbestuur niet stil komt te liggen. Wat mij betreft gaat dit kabinet missionair verder in een constructieve samenwerking met de kamer en hebben we in juni verkiezingen. Dat vraagt het kabinet wel andere plannen dan die nu naar buiten zijn gekomen.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2012 > april

Geen berichten gevonden