Vacature: Leden van het Landelijk Bestuur

banner-ballonmaandag 23 mei 2016 12:54

In de loop van 2016 en 2017 zullen twee leden van het Landelijk Bestuur van de ChristenUnie aftreden.

De ChristenUnie zoekt daarom twee nieuwe

 Leden van het Landelijk Bestuur

Is het bestuurslidmaatschap misschien iets voor u? Bent u de persoon die op eigentijdse wijze mede leiding wil en kan geven aan de strategische koersbepaling van de partij voor de komende jaren?

Als bestuurslid van de ChristenUnie bevindt u zich in het hart van de christelijke politiek en levert u een bijdrage aan het versterken van de christelijke beweging in Nederland. In deze uitdagende functie legt u de verbinding tussen politiek en samenleving. U geeft uw geloof betekenis door het versterken van een krachtig christelijk geluid in deze maatschappij en door het verbinden van christenen die zich willen inzetten voor een sterke samenleving.

De werving voor deze vacature gaat via diverse kanalen en alle leden van de ChristenUnie kunnen solliciteren. Ook u kunt zich melden. Hierbij vindt u het profiel van het bestuur (PDF) en nadere informatie over het bestuursmodel (PDF).

Voor één van de twee vacatures wordt speciaal ervaring met internationale politiek gezocht.

Het LB streeft naar een herkenbare afspiegeling van Kerkelijk Nederland in haar bestuur en naar een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen in haar geledingen. Bij gebleken gelijke geschiktheid hebben in deze procedure vrouwen de voorkeur.

Reageren

Indien u geïnteresseerd bent in deze functie en nadere inlichtingen wenst, kunt u contact opnemen met Piet Adema (voorzitter Landelijk Bestuur), tel 06 1565 9601. Uw sollicitatie moet uiterlijk maandag 20 juni 2016 vóór 10.00 uur binnen zijn en kunt u richten aan Bernhard Kok, voorzitter van de selectiecommissie via Bianca van der Horst (ambtelijk secretaris). Doet u dit bij voorkeur per email: biancavanderhorst@christenunie.nl.

Bijlages 

Labels

« Terug

Reacties op 'Vacature: Leden van het Landelijk Bestuur'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2016 > mei

Geen berichten gevonden