Bid mee voor Asia Bibi en haar vrijlating!

DSC_1121E12-10-2016 13:33 12-10-2016 13:33

Donderdag 13 oktober komt in Pakistan de zaak van Asia Bibi voor het Hooggerechtshof, het hoogste rechtscollege van het land.

Het heeft lang geduurd voor het zo ver is: Asia zit al sinds 2009 gevangen op beschuldiging van godslastering, en ze werd in 2010 ter dood veroordeeld. De kans is groot dat morgen de Pakistaanse rechters een definitief oordeel uitspreken. Velen hopen en verwachten een vrijspraak voor Asia Bibi; dat zou geweldig nieuws zijn voor haar en haar gezin.

Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie-SGP) werkt al jaren aan haar zaak in het Europees Parlement en met de Europese Commissie. Ook werkt hij samen met internationale organisaties en met Pakistanen die zich met gevaar voor eigen leven inzetten. Peter van Dalen heeft samen met 2 collega's in november 2015 een ontmoeting gehad met haar man en dochters in Lahore. Bid met ons mee voor een goede rechtszaak morgen en voor de vrijlating van Asia Bibi!  Blijf bidden, want vrijlating van Asia Bibi betekent ook meteen een groot gevaar voor haar en haar gezin. Gevreesd wordt dat extremisten haar bij haar vrijlating zullen proberen te doden. Er wordt daarom ook nagedacht over een veilige plek om Asia Bibi en haar gezin onder te brengen. Laat ons bidden voor een goede toekomst voor Asia Bibi en haar gezin.

« Terug

Nieuwsarchief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari