Kandidaat-voorzitter PerspectieF bekend

Ijmert nieuwe perspectief voorzitterdinsdag 15 april 2008 10:22

IJmert Muilwijk is door het bestuur van PerspectieF, ChristenUnie-jongeren voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap. De huidige voorzitter Rogier Havelaar neemt op de algemene ledenvergadering van 31 mei 2008 na ruim 2,5 jaar afscheid. Tijdens deze ledenvergadering zullen de leden zich uitspreken over de kandidatuur van IJmert.

Een, speciaal aangestelde selectiecommissie, bestaande uit  Ingrid Nagel (Thatcher en Alderink), Egbert Schuurman (ChristenUnie Fractievoorzitter Eerste Kamer) en Peter de Kluijver (oud-bestuurslid PerspectieF), heeft het bestuur geadviseerd Muilwijk voor te dragen als kandidaat. De commissie is er van overtuigd dat Muilwijk de ideale kandidaat is.

Muilwijk (23) is opgetogen over deze uitslag. “Ik ben blij te horen dat het bestuur vertrouwen in mij stelt. De beslissing ligt nu bij de leden.” Muilwijk studeert aan de Universiteit van Utrecht een onderzoeksmaster Sustainable Development Als aspirant-voorzitter wil hij zich vooral richten op de groei van de vereniging en op actieve maatschappelijke en politieke betrokkenheid van leden. Zijn politieke speerpunten zijn duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en onderwijs. Tot op heden was Muilwijk actief binnen de danktank van PerspectieF, als politiek commissaris Economie.


Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
CV_IJmert_Muilwijk41,2 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Nieuwsarchief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari