Thijs van Daalen voorgedragen als wethouder in Houten

Thijs_van_Daalenvrijdag 10 oktober 2008 10:19

De fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad van Houten heeft de heer Thijs van Daalen voorgedragen als kandidaat-wethouder in de vacature die Wouter de Jong heeft achtergelaten. Van Daalen was de eerste landelijke voorzitter van de ChristenUnie. De Jong is benoemd als Gedeputeerde in de Provincie Utrecht. Van Daalen (58) zelf was acht jaar lid van de Provinciale Staten van Flevoland op de portefeuilles Water, Milieu, Verkeer en Vervoer.

Ook was hij voorzitter van de Commissie Samenleving. Tot januari 2008 was Thijs van Daalen wethouder in Zeewolde met als portefeuilles WMO, Sociale Zaken, Volksgezondheid en Jeugd, Jongeren en Ouderenbeleid. Daarnaast actief als Bestuurslid van een aantal intergemeentelijke organen, zoals de GGD en een Intergemeentelijke Sociale Dienst.

Binnen de ChristenUnie is Thijs van Daalen bekend als de eerste landelijke voorzitter van de ChristenUnie, toen deze partij ontstond uit een samenvoeging van RPF en GPV. De fractie van de ChristenUnie in Houten is dan ook zeer verheugd dat Thijs van Daalen zijn ruime ervaring wil inzetten voor de gemeente Houten.

 

« Terug

Nieuwsarchief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari