Bent ú niet nieuwsgierig naar Overtuigend Spreken?

maandag 26 november 2007

Al vele deelnemers gingen u voor, kwamen enthousiast terug en hebben een nieuwe manier van presenteren geleerd. En hoe staat het met uw presentatie? Vraagt u zich tijdens het spreken ook wel eens af of iedereen echt wel luistert? Wilt u ook investeren in het overbrengen van uw boodschap? Volg dan de training Overtuigend Spreken. In kleine groepen wordt deelnemers geleerd om te ontdekken wat een heldere boodschap is, hoe je een betoog opbouwt en hoe je de boodschap die je wilt verkondigen eigen maakt. De training eindigt met een persoonlijke presentatie. 

“Doordat er gewerkt wordt met kleine groepen, heeft de trainer oog voor de deelnemers. Zo weet hij de sterke en zwakke punten van de cursisten te benoemen en geeft hij hen persoonlijke tips en adviezen. Het kan je veel winst opleveren door één dag te investeren in het leren overbrengen van je boodschap. Zeker doen dus!”

Linda Horst, raadslid Nijkerk en deelnemer aan Overtuigend Spreken.

De training vindt plaats op vrijdag 14 december in de regio Wageningen. De trainingsdag begint om 9.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Kosten voor deze training:  € 250,- inclusief lunch en diner. De training is in handen van Ron van der Spoel, missionair predikant in Amersfoort- Vathorst en communicatietrainer.

Voor meer informatie en aanmelding klik hier

Tot ziens bij Overtuigend Spreken!

« Terug

Reacties op 'Bent ú niet nieuwsgierig naar Overtuigend Spreken?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.