Kaderschool breidt cursusaanbod uit

lijsttrekkersdebatdinsdag 13 oktober 2009

De cursus debatteren voor lijsttrekkers is volgeboekt. En dat terwijl de meeste lijsttrekkers nog officieel gekozen moeten worden. Daarom biedt de kaderschool een extra uitvoering van deze cursus aan: op zaterdag 9 januari 2010 kunnen lijsttrekkers zich in Amersfoort gedegen voorbereiden op de lijsttrekkersdebatten.

Ook de cursus Welkom in de raad is zo goed als volgeboekt. De coördinatoren opleiding bekijken nu de mogelijkheid deze cursus in het voorjaar van 2010 te herhalen. Zaterdag 10 oktober was de aftrap van deze cursussen in Assen en Gorinchem. Op 31 oktober start de uitvoering in Almere.  

Coördinator opleiding Annerieke Pruim opende de cursus in Assen en heeft daar een goede morgen gehad. “Ik ben gemotiveerd naar huis gereden terwijl het mijn bedoeling was anderen te motiveren. Er zaten daar 24 mensen die zich voorbereiden op een rol in de gemeentepolitiek. Ieder met een eigen achtergrond en dus zijn of haar eigen leerdoelen.” Onderlinge uitwisseling van ervaringen en kennis is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Dat was ook in Assen direct zichtbaar. Na de eerste pauze om 11.00u  waren de deelnemers nauwelijks meer stil en op hun plaats te krijgen. “Als ik toen niets had gedaan, waren ze tot 16.00u doorgegaan met praten” 

Boek hier de cursus debatteren voor lijsttrekkers

« Terug

Reacties op 'Kaderschool breidt cursusaanbod uit'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.