Nieuwe datum voor Training provinciale selectiecommissies en campagneteams

deelsessie inspimaandag 15 februari 2010

De kaderschool heeft een nieuwe datum gepland voor de training van provinciale selectiecommissies en campagneteams. In verband met het verkiezingscongres op 24 april is de training verplaatst naar zaterdag 29 mei.

Binnenkort moeten de provinciale besturen van de ChristenUnie uit de startblokken. De selectie van kandidaten en het uitdenken van een goede campagne zijn belangrijke taken van het bestuur. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen heeft de kaderschool deze trainingsdag ook drie keer georganiseerd. De deelnemers waren zeer enthousiast. Daarom heeft de kaderschool nu het programma aangepast voor de provinciale verkiezingen.
De selectiecommissies worden getraind in gespreksvaardigheden, functieprofielen en het samenstellen van een goede kandidatenlijst. De campagneteams gaan aan de slag met de opbouw van een zichtbare en aantrekkelijke campagne. Door alle provincies op één plaats te concentreren ontstaat een maximale uitwisseling van ervaringen en ideeën.

De kaderschool roept alle provinciale besturen op met een aantal mensen deel te nemen aan deze trainingsdag. Dan is het resultaat het grootst en kunnen ervaringen ook later nog gedeeld worden.

Meer informatie over deze training vindt u hier.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe datum voor Training provinciale selectiecommissies en campagneteams'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.