Urker EU-kandidate Johanna Koffeman-Kramer

Start.pngmaandag 20 mei 2024 13:15

Mijn naam is Johanna Koffeman-Kramer en ik ben kandidaat nummer 4 op de Europese lijst van de ChristenUnie. Ik ben een kind van God, 33 jaar, gelukkig getrouwd en mama van drie zoontjes. Ook ben ik geboren en getogen op Urk. Door mijn studie ben ik zeven jaar geleden terecht gekomen in het Europees Parlement, als politiek medewerker bij ChristenUnie Europarlementariër Peter van Dalen en sinds februari werk ik bij de Gemeente Urk. Ik heb ontzettend veel van Peter mogen leren en vind het belangrijk dat een nuchter, christelijk en pro-visserij geluid gehoord blijft worden in Europa. Waarbij we opkomen voor het leven, geloofsvrijheid, Israël en Oekraïne.We leven in een tijd waarin veel mensen welbewust afscheid nemen van het christelijke verleden dat Nederland en Europa heeft gevormd. Maar een politiek die los komt te staan van in het christendom gewortelde waarden, mist koers. Eerbied voor menselijke waardigheid, vrijheid, democratie en gelijkheid, de rechtsstaat en mensenrechten vormen de basis van de Europese Unie als waardengemeenschap. Deze waarden die opgenomen zijn in het verdrag van de Europese Unie hebben nadrukkelijk christelijke wortels. De Europese Unie kan slechts geloofwaardig zijn als ze deze onderliggende waarden en haar christelijke wortels serieus neemt en koestert.
Voor de ChristenUnie is de Europese Unie daarom geen doel in zichzelf, maar een plek waar we ons met volle overtuiging willen inzetten voor dienstbare, rechtvaardige en geloofwaardige politiek. Wij zijn voor Europese samenwerking waar nodig, oftewel: samenwerking ja, superstaat nee.

Ik doe een appèl via deze nieuwsbrief, want het unieke ChristenUnie geluid staat op het spel. We doen voor het eerst zelfstandig mee aan de verkiezingen en onze zetel is niet gegarandeerd. Daarom is het cruciaal om op 6 juni naar de stembus te gaan en ChristenUnie te stemmen. Zodat het christelijke geluid weer vijf jaar lang ook in Europa te horen is. 
Volg mij op social media:
Instagram: klik hier

« Terug

Reacties op 'Urker EU-kandidate Johanna Koffeman-Kramer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.