'De plus van het Pluche'

dinsdag 21 oktober 2008 12:15

De leden van Kiesvereniging Zeist kregen gisteren een bezoek van fractievoorzitter Arie Slob. De avond had als thema; "de plus van het pluche". Hoewel Slob zelf niet zo van de term ‘pluche' houdt, ziet hij wel de voordelen hier van in. "Regeringsdeelname geeft ons meer mogelijk heden om onze doelen te verwezenlijken."

Met de regeringsdeelname komen ook meer verantwoordelijkheden. Niet alleen voor de bewindslieden in het kabinet. Ook voor de Kamerleden zorgt dit voor meer druk. De ChristenUnie begeeft zich veel meer in de spotlights dan voorheen.

Dat de ChristenUnie niet voor eigen eer aan het werk is geeft gelukkig ontspanning. Door te werken in de geest van Micha 6:8, kunnen we dienstbaar aan het werk zijn op de plek die we gekregen hebben.

Ook op provinciaal niveau heeft de ChristenUnie meer verantwoordelijkheden gekregen. Zo vertelt kees Kranenburg, fractievoorzitter van ChristenUnie (provincie) Utrecht. "Op 23 september 2008 hebben wij met het CDA en de VVD een coalitieakkoord gepresenteerd." Hiermee gaat de ChristenUnie ook provinciaal verandering brengen.

 

 

Labels
Arie Slob
In het land
Tweede Kamer

« Terug

Reacties op ''De plus van het Pluche''

Geplaatst op: 21-11-2008 23:57
Heel goed, doorgaan zo. We zijn goed herkenbaar. We moeten wel goed aandacht blijven besteden aan de achterban, vooral aan de rechterkant. Anders haken ze snel af.

Ale Toering

Urk

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2008 > oktober

Geen berichten gevonden