ChristenUnie in de media (30-01 tm 03-02)

indemedia-banner-startpaginazaterdag 04 februari 2012 14:37

In dit artikel bieden wij wekelijks een kort overzicht van relevante media-optredens, nieuwsberichten en interviews die over de ChristenUnie en onze politici gaan.

Dinsdag

In De Telegraaf een artikel over de nieuwe aanbestedingswet. O.a. de ChristenUnie wil dat minister Verhagen (Economische Zaken) meer doet om ondernemers een eerlijker kans te geven bij het gunnen van overheidsopdrachten.

Volgens o.a. oppositiepartij de ChristenUnie moet er minimaal dertig procent sociaal gebouwd worden in Doorn.

(nieuwsbladdekaap.nl)

De ChristenUnie vindt dat Schippers voorbarig heeft aangekondigd dat zij Different zou aanpakken. Daarmee is de instelling onterecht in een kwaad daglicht gesteld, zegt Kamerlid Esmé Wiegman in het ND.


Fractievoorzitter van de ChristenUnie Arie Slob, vindt dat het kabinet Rutte de lijst met mogelijke bezuinigingen zo snel mogelijk openbaar moet maken.

(nos.nl)


Woensdag

De ChristenUnie heeft Kamervragen gesteld over een uitgelekt NAVO-rapport waarin zou staan dat de Taliban op grote schaal samenwerken met de politie en het leger in Afghanistan. 

(nu.nl)

De fractie van de ChristenUnie in Assen maakt zich in Dagblad van het Noorden zorgen over een mogelijk vertrek van de Belastingdienst uit Emmen. In brieven van het ministerie komt de dienst niet meer voor. De partij stelt gedeputeerde staten vragen over de betekenis daarvan.

(dvhn.nl, regio p30)


Donderdag

De vestiging van het ROC-hoofdkantoor in Terneuzen krijgt weinig steun van de Zeeuwse bevolking. Dat blijkt uit een enquête van de ChristenUnie Zeeland. Bijna driekwart (71 procent) van de mensen die de online vragenlijst invulden, is tegen de verhuizing.

(pzc.nl)

Stads TV Tiel heeft Jolanda Stoeten-Flach tot politicus van het jaar gekozen

(stadtiel.nl)

Vrijdag

De Rotterdamse raadsfractie ChristenUnie/SGP maakt zich zorgen over de tientallen ex-asielzoekers die op straat komen te staan door een gebrek aan huisvesting.

(refdag.nl)

Nationale Onderwijsdag

Partijleider Arie Slob wil met een 'Nationale Onderwijsdag' de slechte verhouding tussen politiek en het onderwijs verbeteren. Hij roept bonden, leraren en politici op om weer te overleggenLabels
In de media

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie in de media (30-01 tm 03-02)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2012 > februari

Geen berichten gevonden