Laat hier jouw boodschap achter voor het koningspaar

dinsdag 23 april 2013 15:02

Wat wens jij onze nieuwe koning en koningin toe? Laat jouw wens, gebed, bijbeltekst of andere boodschap voor het koningspaar achter. Wij bundelen alle boodschappen bij elkaar en versturen die naar het koninklijk huis.

Labels

« Terug

Reacties op 'Laat hier jouw boodschap achter voor het koningspaar'

1 2 Laatste pagina
Leo, Monika Matthias
Geplaatst op: 29-04-2013 15:43 Quote
Gods zegen voor Willem Alexander en Maxima.
Alle goeds en wijsheid toegewenst en weet dat zonder Jezus Christus de ware Koning geen leiding mogelijk is.


Matt 4: 1-11
Daarna werd Jezus door de Geest meegevoerd naar de woestijn om door de duivel op de proef gesteld te worden. Nadat hij veertig dagen en veertig nachten had gevast, had hij grote honger. Nu kwam de beproever naar hem toe en zei: ‘Als u de Zoon van God bent, beveel dan die stenen in broden te veranderen.’ Maar Jezus gaf hem ten antwoord: ‘Er staat geschreven: “De mens leeft niet van brood alleen, maar van ieder woord dat klinkt uit de mond van God.”’ Vervolgens nam de duivel hem mee naar de heilige stad en zette hem op het hoogste punt van de tempel. Hij zei tegen hem: ‘Als u de Zoon van God bent, spring dan naar beneden. Want er staat geschreven: “Zijn engelen zal hij opdracht geven om u op hun handen te dragen, zodat u uw voet niet zult stoten aan een steen.”’ Jezus antwoordde: ‘Er staat ook geschreven: “Stel de Heer, uw God, niet op de proef.”’ De duivel nam hem opnieuw mee, nu naar een zeer hoge berg. Hij toonde hem alle koninkrijken van de wereld in al hun pracht en zei: ‘Dit alles zal ik u geven als u voor mij neervalt en mij aanbidt.’ Daarop zei Jezus tegen hem: ‘Ga weg, Satan! Want er staat geschreven: “Aanbid de Heer, uw God, vereer alleen hem.”’ 11 Daarna liet de duivel hem met rust, en meteen kwamen er engelen om voor hem te zorgen.
Joey Koele
Geplaatst op: 29-04-2013 15:44 Quote
Ik bid dat de Here onze toekomste Koning en Koningin veel wijsheid en kracht mag schenken om deze grote taak in naam van het Koninkrijk der Nederlanden uit te voeren, en verlichting in tijden wanneer nodig.
Wilma
Geplaatst op: 29-04-2013 15:47 Quote
Wij bidden de nieuwe koning en koningin God's rijke zegen toe vanuit psalm 134. We bidden dat ze met wijsheid en liefde hun taak mogen vervullen en zo tot zegen mogen zijn voor ons hele land.
Evert Jan
Geplaatst op: 29-04-2013 15:53 Quote
dat hij de bijbel zal gaan lezen en begrijpen wat er in staat en daaruit zal leven.
Karel
Geplaatst op: 29-04-2013 15:53 Quote
Hierbij wensen wij dat de aanstaande koning en ook Máxima gesterkt door Gods zegen hun taak even voorbeeldig uitoefenen als koningin Beatrix dat gedaan heeft. Wij bidden hierbij dat het aanstaande koningspaar - hoe moeilijk dat ook is - ook de volgende geheiligde woorden van Christus moge gedenken: “Maak je geen zorgen over jezelf en over wat je zult eten of drinken, noch over je lichaam en over wat je zult aantrekken. Is het leven niet meer dan voedsel en het lichaam niet meer dan kleding? Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij?”
Corrie van Dijk-Veenendaal
Geplaatst op: 29-04-2013 15:55 Quote
We bidden de Koning en de Koningin toe de nabijheid van de Heere in hun regering
Maurice Galjé
Geplaatst op: 29-04-2013 15:59 Quote
Ik bid dat Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima een heel voorspoedig koningsschap mogen hebben. In goede gezondheid en met de juiste mate van wijsheid.
Dat ze zich blijven profileren zoals ze nu doen. Open, charmant en met humor.

En dat ze de Here ook in hun koningsschap mee mogen laten delen.
jordan 4
Geplaatst op: 18-10-2014 23:48 Quote
I really pushed myself, yet only generated electricity of 1kwh, Liu says. "I hope my efforts can make more people aware of the importance of saving electricity and a low-carbon lifestyle."
jordan 4
louis vuitton outlet store
Geplaatst op: 18-10-2014 23:48 Quote
Yin usually means things that are soft and dark, such as the soil, the moon, water, the northern direction, bottom side of something, females and many others.
louis vuitton outlet store
1 2 Laatste pagina
Nieuw bericht

Nieuwsarchief > 2013 > april

Geen berichten gevonden