Uitnodiging themabijeenkomst 'Defensie in 2015 en verder'

ve6_0462-amaandag 24 augustus 2015 12:56

De Thematische Partij Commissie – Defensie (TPC-Defensie) van de ChristenUnie bestaat inmiddels twee jaar. Wij hebben bijgedragen aan visie-vorming op het gebied van Defensie en steunen daarbij op een netwerk van defensie deskundigen.

Zowel ons team als ons netwerk kan uitbreiding gebruiken en daarom doen wij hierbij een oproep speciaal gericht aan leden met kennis en/of ervaring op het gebied van Defensie om zich aan te melden. Dit kan via een mailtje aan de secretaris waarin u aangeeft waar uw interesse naar uitgaat en wat uw achtergrond is.

Twee jaar geleden organiseerde de TPC-Defensie een themabijeenkomst die resulteerde in de publicatie 'De visie van de ChristenUnie op de Krijgsmacht' (zie CU-website dossier Defensie).

Sindsdien is er veel gebeurd in de wereld, wat er onder andere toe geleid heeft dat Defensie weer meer aandacht (en middelen) krijgt. Vanwege deze veranderingen in de wereld, die wij dagelijks via diverse media tot ons krijgen, zal er weer een themabijeenkomst worden georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober (v.a. 12:00uur tot 19:00uur) in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. CU-Leden, met kennis en ervaring op het gebied van Defensie, zijn hierbij van harte uitgenodigd. Aanmelden (verplicht) kan tot vrijdag 18 september het aantal beschikbare plekken is beperkt. Mail daarvoor naar tpc.defensie@christenunie.nl

Christiaan Meinen
Secretaris TPC-Defensie
tpc.defensie@christenunie.nl


Foto: Zr. Ms. Johan de Witt begeleidt de Russische onderzeeboot. Bron: Defensie

Labels
Defensie

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging themabijeenkomst 'Defensie in 2015 en verder''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2015 > augustus

Geen berichten gevonden