ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers start provincietour in Groningen

segers-banner-1-944x390dinsdag 05 januari 2016 15:59

De komende tijd zal de nieuwe leider van de ChristenUnie Gert-Jan Segers de twaalf verschillende provincies in het land bezoeken voor werkbezoeken en gesprekken. Hij begint zijn tour op donderdag 7 januari in Groningen met een aantal werkbezoeken en gesprekken in het aardbevingsgebied en houdt een nieuwjaarstoespraak bij de ChristenUnie-bijeenkomst in Groningen. Gert-Jan Segers: ,,De ChristenUnie heeft een bijzondere band met Groningen. Wij hebben de afgelopen tijd steeds aangedrongen op het terugdraaien van de gaskraan en zijn opgekomen voor de veiligheid van de Groningers. En voor een duurzame energievoorziening moeten we af van onze Groningse gasverslaving.”

Gert-Jan Segers bezoekt in de middag het aardbevingsgebied en hij zal spreken met een delegatie van het platform en de Groninger Bodem Beweging. Daarna volgt een werkbezoek in het kader van het versterken van schoolgebouwen en een gesprek met een schoolbestuur in Bedum. Ook zal Segers met Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders een bezoek brengen.

De ChristenUnie-voorman wil met deze provincietour zijn betrokkenheid bij lokale problemen kracht bijzetten en de contacten versterken met de lokale politici. De ChristenUnie is bij uitstek een partij van de regio. In de loop van het jaar zullen er nog meer plaatsen de revue passeren.

Labels
Gert-Jan Segers

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers start provincietour in Groningen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2016 > januari

Geen berichten gevonden