Foto's Prinsjesdag

20170919-CU-Prinsjesdag-4203
01 Gert-Jan Segers.jpg
Door Gert-Jan Segers op 19 september 2017 om 22:24

Foto's Prinsjesdag

Prinsjesdag is ieder jaar weer een mooi feest van onze democratie - zelfs als de begroting van het demissionaire kabinet 'beleidsarm' is. Het is bijzonder om de Koning in de 'verenigde vergadering van de Staten-Generaal' (Eerste en Tweede Kamer samen) de troonrede te horen voorlezen.

Mooi om te zien hoe feestelijk mensen eruit zien en hoe fraai de hoeden van vrouwelijke collega's zijn. Maar zeker ook zo leuk om als fractie veel gasten en vrienden van de fractie te mogen verwelkomen. Mijn speciale gast dit jaar was onze jongste dochter Nora, die zelfs eigenhandig RTL en NOS te woord heeft gestaan. 

Deze foto's laten iets zien van hoe mooi deze dag was. Een deel daarvan deelde ik vandaag al op Instagram, waar u Prinsjesdag min of meer 'live' kon meemaken: https://www.instagram.com/gjmsegers/

Zo. En nu weer hard werken aan een regeerakkoord. Want daarna begint het nieuwe politieke seizoen pas echt...

Foto's (kijk voor meer op Facebook)

Labels: