Dank voor uw stem!

banner 2
01 Gert-Jan Segers.jpg
Door Gert-Jan Segers op 22 maart 2018 om 12:01

Dank voor uw stem!

Wat een intensieve maar mooie periode hebben we achter de rug. Maandenlang hebben we in het hele land campagne gevoerd. En dan is het nu gewoon weer ‘de dag na de avond ervoor’. Toen ik vanmorgen na een korte nacht wakker werd was ik ontzettend dankbaar. Want het vertrouwen in de ChristenUnie is weer gegroeid.

De verkiezingen in 2014 waren onze beste tot nu toe, en dus is het geweldig dat we stabiel zijn gebleven en in totaal stemmenaantal zelfs iets zijn gegroeid!

Dat wil niet zeggen dat we óveral hebben gewonnen – er zijn ook gemeentes waar we – zelfs met stemmenwinst – net een zetel zijn verloren of net geen zetel hebben gehaald, wat een teleurstelling is. Maar onze betrokkenheid blijft – ook daar!

En over het hele land gezien, gróeit die betrokkenheid. We zijn de grootste gebleven in onder andere Zwolle en Oldebroek. Daarnaast verrassend de grootste geworden in onder andere Assen, Stadskanaal, Urk en Renswoude.

En wat dacht u van de twee prachtige zetels in Utrecht. En we wachten nog met spanning op de definitieve uitslag in Amsterdam, waar we misschien een historische eerste zetel kunnen halen.

Ik wil u daarom bedanken voor uw stem op en vertrouwen in de ChristenUnie. Ook wil ik alle lokale mensen bedanken. Tijdens mijn bezoeken proefde ik iets van jullie gedrevenheid en het grote hart voor jullie gemeente. Jullie hebben je de afgelopen tijd bijzonder hard ingezet.

Tot slot grote dank aan God. Het is mijn gebed dat dit mooie resultaat mag doorwerken zodat wij in onze gemeentes waardevol kunnen zijn door het vertrouwen dat we van de kiezers hebben gekregen.

Wilt u ons blijvend steunen? Word dan lid!

Labels: