Reactie Gert-Jan Segers op vertrek Alexander Pechtold

20171010-CU-Presentatie-Regeerakkoord-7312
01 Gert-Jan Segers.jpg
Door Gert-Jan Segers op 6 oktober 2018 om 17:29

Reactie Gert-Jan Segers op vertrek Alexander Pechtold

"Met respect voor verschillen goede samenwerking met Alexander Pechtold"

Met Alexander Pechtold vertrekt een markante politicus en komt een einde aan een periode waarin hij zeer bepalend is geweest voor D66 en de Nederlandse politiek. Alexander Pechtold heeft de wederopbouw van zijn partij sinds 2006 ter hand genomen en D66 geleid naar de plek waar zij nu staat. Dat is een buitengewoon knappe prestatie. De politieke verschillen tussen onze partijen zijn op onderdelen groot en toch is er, met respect voor die verschillen, al jaren sprake van een goede samenwerking. Ook dat is mede de verdienste van collega Pechtold. Ik wens hem voor de komende periode alle goeds toe.

Labels: