Dank voor een mooie uitslag

60022218_2213422832077806_2949495011579789312_n.jpg
Peter van dalen_profielfoto
Door Peter van Dalen op 27 mei 2019 om 11:41

Dank voor een mooie uitslag

Na de exitpol op donderdag kregen we vandaag dan de daadwerkelijke uitslag van de Europese Verkiezingen. En nu blijkt definitief dat wij weer met twee zetels naar het Europees Parlement mogen! Ik namens de ChristenUnie en Bert-Jan Ruissen namens de SGP. Geweldig! 

Met ruim 10.000 stemmen winst hebben we ook nog eens meer stemmen dan ooit gehaald bij de Europese Verkiezingen. Omdat de opkomst ook een stuk hoger was zijn we procentueel wel wat gedaald, maar de dankbaarheid overheerst!

Al met al ben ik zeer trots op het hele team dat deze campagne mogelijk heeft gemaakt: de 29 andere hardwerkende kandidaten, het campagneteam, de medewerkers van de partijen en de vele vrijwilligers van onze lokale afdelingen die zich voor ons hebben ingezet. Ook ben ik dankbaar voor de 375.417 mensen die ons hun stem hebben toevertrouwd! Bovenal gaat onze dank uit naar God, die ons de mogelijkheden en ruimte geeft om ons geloof een stem te geven, hier en in het Europees Parlement.

De verkiezingen zitten erop, maar het echte werk begint nu pas. We gaan nu een ingewikkeld maar belangrijk proces in van fractievorming en onderhandelingen. Met dank aan het mandaat van onze kiezers gaan wij die met zelfvertrouwen tegemoet!

Labels: