Goed nieuws: Er komt een verbod op gokreclames op tv

Online gokken.jpeg
Portret Mirjam Bikker in vierkant.jpg
Door Mirjam Bikker op 17 maart 2022 om 16:43

Goed nieuws: Er komt een verbod op gokreclames op tv

De laatste tijd worden we overspoeld door irritante gokreclames van alleen maar op geldbeluste gokbedrijven die uit zijn op het geld van kwetsbare medemensen. De ChristenUnie bindt daarom al jaren de strijd aan met de nietsontziende gokindustrie. 

Gelukkig is de maatschappelijke weerstand tegen de gokindustrie groot. De ChristenUnie wil een bondgenoot zijn van die maatschappelijke beweging. Helaas is er jarenlang juist steeds méér ruimte gekomen voor de gokmarkt. Ik ben blij dat het kabinet nu maatregelen neemt om jongeren en kwetsbaren te beschermen tegen de gokindustrie.

Labels: ,