Samenwerken voor mantelzorgers met Coalitie Samenleving

CU Campagne _ Ede - Coalitie Samenleving  - Opus56fotografie.nl -131 - 3325 -_.jpg
Portret Mirjam Bikker in vierkant.jpg
Door Mirjam Bikker op 3 november 2023 om 16:25

Samenwerken voor mantelzorgers met Coalitie Samenleving

Gisteren is op initiatief van de ChristenUnie een nieuwe politieke en maatschappelijke samenwerking gesmeed; de Coalitie Samenleving. We beginnen de beweging om als samenleving veel meer om mantelzorgers en vrijwilligers heen te staan. 

De komende week staat volop in het teken van mantelzorg en de coalitie. Op die manier willen wij de kiezer laten weten dat wij ons hard maken voor ‘zorgzame gemeenschappen’. Op verschillende manieren willen we hier aandacht aan geven. Uiteindelijk eindigen we de week met de Dag van de Mantelzorg op vrijdag 10 november.
o
Wil je meer weten? Kijk dan op www.coalitiesamenleving.nl.

Labels: , ,