Over Masterclass christelijk-sociaal denken en doen 2023-2024

Omschrijving
Het ChristenUnie Opleidingscentrum organiseert de masterclass in samenwerking met het Wetenschappelijk Instituut. Door het volgen hiervan verdiep je je kennis van het christelijk-sociale gedachtegoed en vergroot je je vaardigheden om die te kunnen toepassen. De onderwerpen die aan de orde komen worden stuk voor stuk ingeleid door zeer ervaren sprekers en trainers. De groep wordt gedurende de masterclass begeleid door een mentor die elke bijeenkomst aanwezig is.

Een half jaar volg je een programma van vier zaterdagen en zeven avonden. Daarnaast werk je een dag mee met een burgemeester, wethouder, gedeputeerde of Tweede Kamerlid. Op de laatste zaterdag leg je een proeve van bekwaamheid af in de slotbijeenkomst waarbij je het geleerde in praktijk brengt.

Programma en sprekers
In deze Masterclass wordt o.a. nader ingegaan op de drie kernwaarden uit de nieuwe Beginselverklaring: Dien de samenleving, Deel de vrijheid en Bescherm het leven. Sprekers zijn o.a. Maarten Verkerk (voorheen Eerste Kamerlid), mediatrainer Herman Wegter (storytelling expert), Paul Donders (strategisch adviseur en trainer Persoonlijk Leiderschap) en een Tweede Kamerlid met wie je in gesprek gaat over politieke dilemma's. Bekijk hier het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.