Over ChristenUnie Burgemeestersklas - Amersfoort (januari-april 2024)

Ben jij geïnteresseerd in het vervullen van het ambt van burgemeester? Dan willen we je uitnodigen om je aan te melden voor de ChristenUnie Burgemeestersklas.

In een programma, verdeeld over 4 vrijdagmiddag- en avonden, nemen we belangrijke onderdelen in het proces naar burgemeester worden met je door. Hier vind je het programma met de data.

Deelnemers worden geacht alle bijeenkomsten te volgen. De begeleiding van de ChristenUnie Burgemeestersklas is in handen van Theo Segers, burgemeester van gemeente Molenlanden en Ron de Rover, ChristenUnie Talentmanager.

In de ChristenUnie Burgemeestersklas kunnen maximaal 15 deelnemers geplaatst worden. Je kunt je voor de burgemeestersklas aanmelden tot uiterlijk 1 december 2023. Stuur bij je aanmelding je motivatie en CV mee. Uiterlijk 8 december hoor je of je voor dit traject geselecteerd bent. Als je niet geselecteerd wordt, bepalen we in onderling overleg het vervolg op je aanmelden en eventuele alternatieven. Uiteraard wordt de eigen bijdrage dan niet geïncasseerd.

Programma van ChristenUnie Burgemeestersklas

Dag 1, vrijdag 26 januari
15:00 - 20:00 Eerste bijeenkomst
Dag 2, vrijdag 1 maart
15:00 - 20:00 M.m.v. adviesbureau V&R, Impactbeperking incident, crisis en ramp
Dag 3, vrijdag 22 maart
15:00 - 20:00 Profielschets, motiviatiebrief, C.V., lobby en kledingadvies
Dag 4, vrijdag 12 april
15:00 - 20:00 Gesprekken en cauïstiek

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.