Actuele vacatures vrijwilligers

Vacature Telefoonvrijwilliger partijbureau 

Vanaf augustus 2022 kunnen we goed versterking gebruiken van ons telefoonteam op het landelijke partijbureau in Amersfoort. Iedere dag bellen allerlei mensen, zowel leden als niet-leden, bijvoorbeeld om zorgen over actuele zaken te delen. Of om gewijzigde persoonsgegevens door te geven. Soms bellen ChristenUnie bestuurs- of fractieleden van onze lokale afdelingen met vragen over opleidingen of om contact met een adviseur. Het komt ook voor dat hulp nodig is bij het vinden van informatie over onze standpunten of dat een aanvraag gedaan wordt voor een media optreden met een van onze Kamerleden. 

Heb jij 1 dagdeel in de week beschikbaar en vind je het leuk om telefonisch informatie te verstrekken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Uiteraard vergoeden we jouw reiskosten en is een vrijwilligersvergoeding bespreekbaar. Mail met onze vrijwilligerscoördinator Anja Smits via  vrijwilligers@christenunie.nl of bel 033- 4226969. 

  

Vacature Chauffeur foodtruck 

Onze mooie blauwe foodtruck is een echte publiekstrekker gebleken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 maar bijvoorbeeld ook op Opwekking. Het is de bedoeling om de foodtruck zo vaak mogelijk te gebruiken bij evenementen waar we een stand hebben, tijdens de zomertour en natuurlijk op campagnezaterdagen. De foodtruck is een kleine ongeremde aanhanger van 550 kg waarvoor rijbewijs B voldoende is. Een auto met trekhaak, een wit nummerbord en enige ervaring met het rijden met aanhanger of caravan is natuurlijk wel handig. Uiteraard vergoeden we km kosten. Wie wil ons hiermee helpen? Mail met onze vrijwilligerscoördinator Anja Smits via  vrijwilligers@christenunie.nl of bel 033- 4226969.