Carla Dik-Faber genomineerd voor 'Groenste Politicus 2017'

Carla Dik-Faber - Foto: Anne Paul Roukema
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 9 februari 2018 om 16:20

Carla Dik-Faber genomineerd voor 'Groenste Politicus 2017'

ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber is door Natuurmomenten genomineerd als ‘groenste politicus van het jaar 2017’. Natuurmonumenten is onder de indruk van haar daadkracht, impact, creativiteit en haar doorzettingsvermogen. Dik-Faber is blij met de nominatie: “Een bijzondere waardering voor het mooie werk dat ik mag doen: zorg dragen voor de schepping.”

Carla Dik-Faber zit sinds 2012 in de Tweede Kamer. In de Kamer zet ze zich onder andere in voor het sluiten van kolencentrales, het tegengaan van voedselverspilling, het beschermen van de weidevogels en stimuleren van eigen energieopwekking. Daarnaast heeft ze meegeschreven aan het knalgroene verkiezingsprogramma van de ChristenUnie.


Stem nu via deze link: https://groenstepoliticus.nl/politicus/carla-dik-faber/

Labels: ,