Slob loopt halve marathon voor campagne

ArieSlob06.jpgvrijdag 15 september 2006 12:45

Tweede Kamerlid Arie Slob (ChristenUnie) zal op zaterdag 23 september deelnemen aan de Halve Marathon van Hattem. Dit op verzoek van de Hattemse burgemeester Piet Zoon.

Voor de 44-jarige Arie Slob is het niet de eerste keer dat hij deelneemt aan een dergelijk loopfestijn. Ooit liep hij een tijd van 1:23 uur. In juni liep hij nog de halve Marathon in zijn woonplaats Zwolle. Tijdens de toen zeer hoge temperaturen wist hij een tijd van 1:50 uur neer te zetten. “Mijn slechtste tijd tot nu toe”, zegt Arie Slob. “In Hattem hoop ik dat het wat harder gaat. Mogelijk is het dan beter loopweer en is het aantal deelnemers ook beperkter”.

In de komende weken zal hij het campagnevoeren blijven combineren met hardlopen. “Politiek is als het er op aan komt een heel ongezond vak. Lange werkdagen en tijdens vergaderingen veel zitten. Ik heb het hardlopen nodig om in goede conditie te blijven. Zeker in de komende campagneweken zal me dat goed van pas komen”, aldus Arie Slob.

Een Hattems huis-aan-huisblad gaat de inwoners van Hattem vragen de eindtijd van Arie Slob te raden. “Nu kan ik echt niet meer terug”, zegt het ChristenUnie-kamerlid.

« Terug

Reacties op 'Slob loopt halve marathon voor campagne'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.