De ChristenUnie komt naar u toe in Noord-Brabant!

Campagnetourbus_verkiezingendonderdag 03 juni 2010 12:00

Kom naar de regioavond

Donderdag 3 juni komt een aantal van de top-12 kandidaten van de ChristenUnie naar u toe in de provincie Noord Brabant. Het enthousiaste campagneteam van de ChristenUnie zal in Breda en Waalwijk komen om te flyeren, werkbezoeken af te leggen en de speerpunten voor de Tweede Kamerverkiezingen over het voetlicht te brengen. De avond wordt doorgebracht in het Tavenu jongerencentrum Taxandriaweg 13 5142 PA in Waalwijk.

In de morgen wordt een tweetal werkbezoeken afgelegd.

In de eerste plaats een bezoek aan de NHTV/KvK te Breda, waar zij zullen worden geïnformeerd over de economie van West Brabant en hoe daar wordt ingezet op duurzaamheid. Daarna zal een bezoek worden gebracht aan Desso in Waalwijk, waar zij zullen worden geïnformeerd over hoe dit bedrijf probeert het duurzaam ondernemen vorm te geven. Tot slot zal nog een rondrit gemaakt worden langs diverse projecten in het kader van duurzame energieopwekking rond Waalwijk.

Op de volgende plaatsen kunt u de top-12 kandidaten ontmoeten:

12:00 uur          bij het HSL station in Breda, waar we gaan flyeren

13:00 uur          tijdens het werkbezoek aan NHTV en KvK Breda

15:00 uur          tijdens het werkbezoek aan Desso

Tussen 16.30 en 17.30 uur zal een rondrit met de campagnebus langs diverse projecten rond duurzame energie-opwekking in Waalwijk (zon en wind) worden gemaakt en het energiepark van Eneco worden bezocht .

De campagneavond zal worden gehouden in Zidewinde: Julianalaan 1, 5161 BA Sprang-Capelle, 0416-273421 tijd van aanvang: 19:30 uur.

Bastiaan van der Pijl, keyboard, zal samen met een gitarist zorgen voor de muzikale intermezzo’s.

U bent van harte welkom. Maak kennis en ga in gesprek met:

Lijsttrekker André Rouvoet, Carola Schouten (nr. 6), Martine Vonk (nr. 8, overdag) en Gert Jan Segers (nr. 12, avond). Ook zullen enkele regionale kandidaten aanwezig zijn w.o. Hermen Vreugenhil (nr. 40) en Ko Jansen (nr. 48).

« Terug

Archief > 2010 > juni