Arie Slob kijkt uit naar Open dag Kaderschool

Subscription 'CU Hoofdlid - laag' on 'Contributie Hoofdleden' for 'Fokkens, T. [87487]'donderdag 06 september 2007

   
Beste vrienden en vriendinnen,

Politiek bedrijven is een ambacht. Met toewijding en enthousiasme alleen ben je nog geen goede politicus. Dat merk ik in de dagelijkse praktijk van de Tweede Kamer. Ik ben dan ook ontzettend blij met de komst van de nieuwe ChristenUnie kaderschool. Iedereen die actief is, of dat wil worden, kan via de ChristenUnie kaderschool zichzelf ontwikkelen. Voor de meer ervaren mensen biedt de kaderschool de mogelijkheid voor verdieping.

Ik heb mij zojuist aangemeld voor de Open dag van de Kaderschool die 15 september in Harderwijk plaatsvindt. Het programma is aantrekkelijk. Wat denkt u van de workshop Permanente Campagne; buiten campagnetijd werken aan zichtbaarheid. Of die van ons Wetenschappelijk Instituut. Zij gaan het hebben over betutteling. Maar er zijn meer interessante workshops. Meld u ook aan voor de Open dag van de Kaderschool. Dat kan eenvoudig op de nieuwe site van de ChristenUnie Kaderschool, www.kaderschool.christenunie.nl

Het belooft een geweldige dag te worden. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een speciaal programma met allerlei leuke activiteiten. Dat mag je verwachten van een echte gezinspartij.
Ik hoop tot ziens op 15 september.
Met hartelijke groet,

Arie Slob
fractievoorzitter ChristenUnie Tweede Kamerfractie

« Terug

Reacties op 'Arie Slob kijkt uit naar Open dag Kaderschool'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.