Reactie Gert-Jan Segers op referendum verdrag EU en Oekraïne

Gert-Jan Segers - Foto: Anne-Paul Roukemawoensdag 06 april 2016 22:50

ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers: “Dat een ruime meerderheid van de kiezers tegen het associatieverdrag heeft gestemd, is een duidelijk signaal dat moet doorklinken in het debat over de betekenis van het referendum en de mogelijke aanpassing van het verdrag. Zo kan de Tweede Kamer de zorg van de tegenstemmers wegnemen dat dit verdrag de opmaat is naar een EU-lidmaatschap van Oekraïne, door uit te spreken dat Oekraïne aan dit verdrag niet het recht kan ontlenen voor toetreding. Een ander signaal dat moet doorklinken in het debat is dat het overgrote deel van de Nederlanders níet is gaan stemmen. Een belangrijk deel deed dat met overtuiging uit bezwaar tegen het referendum.”

« Terug

Reacties op 'Reactie Gert-Jan Segers op referendum verdrag EU en Oekraïne'

Dixhoorn, A.F. (Dries) van [78098]
Geplaatst op: 07-04-2016 12:13
Bezwaren tegen referendum zijn niet alleen de mogelijke opmaat naar EU lidmaatschap. Maar, afgezien van bijvoorbeeld corruptie is het ook een land waar nog steeds een burgeroorlog heerst. En onderliggend aan de bezwaren tegen verdrag met Oekraine is het huidige EU-beleid met als gevolg het steeds meer opgeven van de eigen soevereiniteit.
Buter, G. (Gerrit) [94869]
Geplaatst op: 07-04-2016 20:16
Het belangrijkste in Europa waar we naar moeten streven is vrede en vooral met Rusland. Dat bereiken we niet met provoceren door aan hun grenzen te rommelen en onze economische en militaire macht te tonen. Steek een hand uit naar de Russen en laat zien dat je vrede wilt in Europa, maar laat de VS er buiten want anders komt er niets van terecht. Die voeren een machtspolitiek en geiselen de hele wereld met hun militaire macht die tien groter is dan van Rusland.
Hoeven, P.B. (Pieter) van der [974958]
Geplaatst op: 09-04-2016 12:18
Er zullen er zeker tegen het referendum zijn geweest en daarom niet gestemd hebben. Maar de opkomst bij voorgaande verkiezingen getuigen helaas ook niet dat de politiek leeft. Er is mijn inziens een gebrek aan vertrouwen in de politiek. Helaas!
Ajis Hidayat, Ajis (Hidayat) [1048315]
Geplaatst op: 08-09-2017 09:29
I am very happy because I can get enough information perfect for me, Maybe I'll let my friends know that I've found a site that provides incredibly good information, Thank you very much because you have been willing to share these interesting things to us all, best regards and good luck always

Cara Membeli QnC Jelly Gamat Obat Polip Rahim Obat Gatal Alergi Cara Mengatasi Biduran Obat Bell's Palsy Cara Menurunkan Gula Darah Tinggi Obat Hipotiroidisme Obat Buerger Disease Cara Supaya Luka Bekas Operasi Caesar Cepat Sembuh Obat TBC Kelenjar

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.