High tea met Tineke

maandag 13 november 2006 23:49

De ChristenUnie van Bunschoten organiseert vandaag een bijzondere verkiezingbijeenkomst:, aangekondigd als een High Tea met Tineke. Tijdens een uitgebreide tea ga ik alle tafeltjes langs voor informele gesprekken met de aanwezigen. Het is leuk om mensen even persoonlijk te ontmoeten en het is nog lekker ook.

De tea duurt een uur of twee, daarna eten we bij Wil Hop Vedder, die verrukkelijk heeft gekookt. ’s Avonds is er nog een ‘gewone’ verkiezingsbijeenkomst, waar ik een toespraak houd. Ik kan Melis van der Groep van harte feliciteren, die eerst wethouder van Bunschoten was, maar nu benoemd gaat worden tot burgemeester. Fantastisch voor hem en Bunschoten.

Bij de vragenronde vertrouwt een man ons toe dat hij toch op Balkenende gaat stemmen, omdat Balkenende volgens hem echt een christen is, en hij vindt het belangrijk dat de premierfunctie door een christen wordt vervuld. Ik kan het niet laten om hem aan te raden dan vooral heel vroeg te gaan stemmen op 22 november, want alleen die eerste stemmen zijn voor Balkenende. Stel je voor dat zijn stem nu juist bij een moslim of hindoe lager op de lijst terecht zou komen.
Labels
Tineke Huizinga

« Terug

Reacties op 'High tea met Tineke'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006 > november