Bijeenkomst: Kansenongelijkheid in de zorg, hoe pakken wij het aan?

H. Verwey.jpg
WhatsApp Image 2023-03-10 at 14.22.20.jpeg
Door Veelkleurig netwerk op 10 maart 2023 om 12:29

Bijeenkomst: Kansenongelijkheid in de zorg, hoe pakken wij het aan?

Op 25 maart organiseren we vanuit het Veelkleurig netwerk een bijeenkomst over diversiteit en (kansen)ongelijkheid in de zorg. 

De bijeenkomst begint met een lezing door dr. Harriëtte Verwey, gepensioneerd cardioloog bij het Leids UMC en kandidaat van de ChristenUnie voor de Eerste Kamer! Na haar lezing is er alle ruimte om met Hariette Verwey en elkaar in gesprek te gaan over dit probleem en over mogelijkheden om de kansenongelijkheid tegen te gaan.
Hariette Verweij
In de medische wereld is de witte man vaak de norm. Welke impact heeft dat op de gezondheidszorg voor vrouwen en mensen van kleur? Harriëtte Verwey was cardioloog gespecialiseerd in "Gender en hartfalen" en zette zich in voor een speciale aanpak van hartziekten bij vrouwen. Voor meer achtergrondinformatie over de spreekster verwijzen wij graag naar dit artikel.
Aanmelden kan via de website, als je iemand meeneemt die geen lid is kan diegene door een mailtje te sturen worden aangemeld. Er is bij het aanmelden de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doen, maar dat is uiteraard niet verplicht!
 
We zien jullie graag de 25e op het partijbureau!

Labels: , ,