Titia Cnossen nieuwe voorzitter Bestuurdersvereniging ChristenUnie

Titia Cnossen
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 28 september 2017 om 12:24

Titia Cnossen nieuwe voorzitter Bestuurdersvereniging ChristenUnie

Titia Cnossen, burgemeester van Woudenberg, wordt voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de vereniging die alle ChristenUnie-politici ondersteunt en hun belangen behartigt. Zij volgt Ard Kleijer op, die per 1 oktober 2017 aangesteld wordt als manager van het Specialistisch Centrum Ouderenzorg bij Zorggroep Noordwest Veluwe.

Titia heeft veel zin in deze functie: “Als voorzitter zie ik mijzelf als verbinder tussen de bestuurders, niet alleen op inhoud maar ook in het elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Graag zet ik mijn schouders onder deze mooie klus binnen de ChristenUnie.”

Vice-voorzitter Jan de Wit is blij deze voordracht te kunnen doen. “Titia is een ervaren en gedreven bestuurder, die de onderwerpen waar onze leden tegenaan lopen zowel in het land als in Den Haag kan adresseren. We kijken uit naar een mooie en effectieve samenwerking”.
De leden van de Bestuurdersvereniging zullen tijdens de Bestuurdersdag van de ChristenUnie op 25 november stemmen over deze voordracht.

De Bestuurdersvereniging van de ChristenUnie heeft als leden alle raadsleden, wethouders, burgemeesters, Statenleden, gedeputeerden, waterschapsbestuurders en Eerste- en Tweede Kamerleden van de ChristenUnie.

Labels: