ChristenUnie praat achterban bij over regeerakkoord

20161126-CU-Congres-hires-61
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 11 oktober 2017 om 17:28

ChristenUnie praat achterban bij over regeerakkoord

Nu er na ruim 100 dagen onderhandelen een coalitieakkoord is gesloten, wil de ChristenUnie-fractie haar achterban bijpraten over het resultaat. 

De ChristenUnie nodigt leden uit voor een informatieavond aanstaande vrijdag. Volgens ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers is het belangrijk “om te vertellen waarom we vol overtuiging in deze coalitie stappen, welke idealen we dichterbij kunnen brengen en waarom we bereid zijn andere lastige keuzes te dragen.”

De ChristenUnie nodigt al haar leden uit om de informatieavond aanstaande vrijdagavond, 13 oktober, bij te wonen. Niet lid, wel geïnteresseerd? Lid worden is zo geregeld: www.christenunie.nl/lidworden.

Leden kunnen zich aanmelden via www.christenunie.nl/ledenbijeenkomst-regeerakkoord.

 

Labels: