Meer dan 25.000 leden voor de ChristenUnie

banner groep
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 25 januari 2018 om 08:01

Meer dan 25.000 leden voor de ChristenUnie

De ChristenUnie telt per 1 januari 2018 25.071 leden. Een bijzonder moment stelt partijvoorzitter Piet Adema. “We zijn hier ongelofelijk dankbaar voor. We hopen dat de komende periode nog veel mensen onze boodschap van hoop herkennen en onze inzetten willen steunen, door lid te worden.”

In de periode 2008 tot 2016 had de ChristenUnie te maken met een lichte daling in de ledenaantallen. Vanaf 2016 kwamen er veel nieuwe leden bij, met 2283 over heel 2017. Netto betekent dat een toename van 1376 leden.

Partijvoorzitter Piet Adema: “Al bij de verkiezingen in maart merkten we dat steeds meer mensen onze idealen willen ondersteunen. Ook de deelname aan de regering wordt door velen gewaardeerd. Ook de betrokkenheid van onze lokale bestuurders en politici inspireert mensen om zich aan te sluiten bij onze beweging. Die trend wordt nu ook zichtbaar in de ledengroei.”

Wilt u ons ook ondersteunen? Klik hier en word lid!