Stieneke van der Graaf (ChristenUnie) tijdens zwangerschapsverlof vervangen door Nico Drost

20161007_CU portretten_14.jpg
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 14 januari 2019 om 23:30

Stieneke van der Graaf (ChristenUnie) tijdens zwangerschapsverlof vervangen door Nico Drost

ChristenUnie-Kamerlid Stieneke van der Graaf onderbreekt vanwege haar zwangerschap tijdelijk haar werk in de Tweede Kamer. Vanaf eind maart gaat zij met zwangerschapsverlof en wordt zij vervangen door Nico Drost, die nu fractievoorzitter is van de ChristenUnie in Rhenen en werkzaam als zelfstandig adviseur.

Nico Drost (1980) stond bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen al in de top van de ChristenUnie-kandidatenlijst. Hij deed uitgebreide politieke en bestuurlijke ervaring op in de lokale politiek (negen jaar) en als voorzitter van de regiocommissie FoodValley, het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de Gelders-Utrechtse Vallei, waaronder Ede, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk en Wageningen. Als zelfstandige werkt Drost met name als adviseur voor de Nederlandse maakindustrie.

Labels: ,