Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag

Fanfare campagne Amsterdam.jpg
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 15 maart 2019 om 18:06

Eerste Hulp bij Stemwijzeruitslag

Nietsvermoedend vulde je de Stemwijzer in. En toen kwam daar opeens ChristenUnie uit… Wat nu?!

Laat je ogen rustig uit tollen. Kalmeer je ademhaling. Als christenen zeggen we dan: er is hoop!

Punt is: blijkbaar zijn wij het behoorlijk eens en hebben we ongeveer hetzelfde plaatje voor ogen als we denken aan de toekomst van onze provincies, waterschappen en ons land. Dat is hoopvol. Jij had niet verwacht op de ChristenUnie uit te komen, toch delen we een visie voor dit land.

We werken als ChristenUnie vaak samen met mensen uit heel andere achtergronden. Het gaat ons om de inhoud. Als je vergelijkbare idealen hebt, stap over eventuele vooroordelen heen en help je dit land verder!

Straks na de verkiezingen moeten er in de provincies en waterschappen coalities gevormd worden. De ChristenUnie wordt vaak genoemd aan mogelijke coalitiepartner. Ook landelijk maken we deel uit van de coalitie. Met onze vijf Tweede Kamerzetels en drie bewindspersonen maken we het verschil en bouwen we aan de toekomst van ons land. En in de afgelopen 1,5 jaar konden we heel veel concrete resultaten boeken

Een stem op de ChristenUnie telt dus driedubbel en dwars mee. Je stemt namelijk niet alleen voor het waterschap, de provincie, maar ook indirect voor de Eerste Kamer. Klinkt goed? 

Het is niet in alle gezelschappen even stoer om te zeggen dat je ChristenUnie stemt, maar hé, het is ook wel weer prettig eigenwijs.

Labels: