Reactie Gert-Jan Segers op het eindverslag van informateur Herman Tjeenk Willink

Binnenhof
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 30 april 2021 om 13:17

Reactie Gert-Jan Segers op het eindverslag van informateur Herman Tjeenk Willink

We spreken onze dank uit aan Herman Tjeenk Willink voor zijn eindverslag als informateur. Zijn verslag benoemt een aantal van de grote uitdagingen waar ons land voor staat. Het opvangen van de gevolgen van de coronacrisis, het verminderen van maatschappelijke kloven en het werken aan een dienstbare overheid met andere politieke cultuur.

Bij de informateur heb ik aangegeven dat nu andere grotere fracties aan zet zijn om een formatie aan te gaan. We willen ons blijven inzetten voor herstel van vertrouwen en een dienstbare overheid met oog voor mensen die nu nog onvoldoende gezien worden. 

Labels: ,