Ledenaantal ChristenUnie groeit voor zesde jaar op rij

Gert-Jan banner.jpg
Ankie van Tatenhove cirkel portret.png CU logo onder elkaar blauw
Door Ankie van Tatenhove, Webredactie op 25 januari 2022 om 09:41

Ledenaantal ChristenUnie groeit voor zesde jaar op rij

Steeds meer mensen willen meebouwen aan onze partij en bijdragen aan onze christelijk-sociale missie. Dat is fantastisch nieuws. Tegen de tijdgeest in, stijgen we met ons ledenaantal richting recordhoogte. Door de steun van al die leden kunnen we ons geluid op alle politieke niveaus steeds meer en steeds duidelijker laten horen.

De ChristenUnie boekte afgelopen jaar opnieuw ledenwinst. De partij sloot 2021 af met 26.167 leden, 672 leden meer dan een jaar eerder. Op 1 januari 2016 telde de ChristenUnie nog 23.398 leden. In 6 jaar tijd groeide de partij dus met zo’n 3000 leden.

De groei van de ChristenUnie uitte zich de afgelopen jaar ook in een toegenomen aantal vertegenwoordigers op alle niveaus. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen hoopt de partij opnieuw meer raadszetels te behalen.

Labels: