ChristenUnie: Op korte termijn in gesprek met leden

20220617-CU-Zomertour-Renswoude-57.jpg
CU logo onder elkaar blauw
Door Webredactie op 29 augustus 2022 om 17:27

ChristenUnie: Op korte termijn in gesprek met leden

Het Landelijk Bestuur organiseert op korte termijn een ledenbijeenkomst om te spreken over de ontwikkelingen in de asielcrisis. Aanleiding hiervoor zijn de recent gepubliceerd asielplannen van het kabinet en de brief van ChristenUnie-leden waarin zij hun zorgen uiten over deze plannen.

Ankie van Tatenhove (voorzitter ChristenUnie): “De afgelopen dagen heb ik veel intensieve gesprekken gevoerd met mensen binnen onze partij en hun bewogenheid gezien voor een humaan vluchtelingenbeleid. Er zijn ook zorgen over het kabinetsbeleid en dat begrijp ik. Daarom willen we op korte termijn, in september, een ledenbijeenkomst organiseren om daar verder over door te praten. Juist in deze tijd van polarisatie en verdeeldheid is het essentieel dat we met elkaar in gesprek blijven gaan, juist ook als het de hartenklop van onze partij raakt. Dat hebben we de afgelopen dagen gedaan en dat zullen we blijven doen.”

Labels: