Campagneavond in Maastricht

Eurovlag_610vrijdag 22 mei 2009 16:33

Op woensdag 27 mei a.s. komt de Verkiezingstournee van de ChristenUnie naar Maastricht. Behalve Peter van Dalen, de lijsttrekker van de Europese verkiezingen van de ChristenUnie/ SGP, komen ook de minister van defensie, Eimert van Middelkoop (ChristenUnie), de nummer twee van de Europese kieslijst, Bas Belder (SGP) en de Limburgse vertegenwoordigers op de Europese kieslijst, Klaas Koelewijn en Bert Tijssen.

U krijgt tijdens de avond de kans uw mening te geven, we wisselen de lezingen af met muzikale intermezzo’s en eindigen de avond onder het genot van een drankje met een meet & greet in het refter naast de aula.
De avond wordt georganiseerd i.s.m. met de christelijke studentenvereniging Ichthus en vindt plaats in de aula van het bestuursgebouw van de Universiteit Maastricht op de Minderbroedersberg 4-6. U bent welkom vanaf 19:45 uur voor koffie en thee, vanaf 20:00 begint het programma, rond 22:00 eindigt het programma.

We hopen op een mooie opkomst en willen u vragen om ook andere belangstellenden hiervoor uit te nodigen.

De avond wordt georganiseerd i.s.m. met de christelijke studentenvereniging Ichthus en  vindt plaats in de aula van het bestuursgebouw van de Universiteit Maastricht op de Minderbroedersberg 4-6. U bent welkom vanaf 19:45 uur voor koffie en thee, vanaf 20:00 begint het programma, rond 22:00 eindigt het programma.

 

We hopen op een mooie opkomst en willen u vragen om ook andere belangstellenden hiervoor uit te nodigen.

« Terug

Archief > 2009 > mei